Klubbresa


Vi håller på att skicka ut bekräftelser och svarar på frågor som kommer in på mailen så fort vi kan. Endast anmälningar som är gjorda på hemsidan (formuläret) är giltiga. Resan är nu full men vi har en reservlista vid ev. avbokningar.

SLTK klubbresa 2016

Välkommen att åka med på klubbresa till Mouratoglou Tennis Academy som ligger i Nice, Frankrike (20 min från Nice flygplats).

Utresa lördag 10/9 och hemresa tisdag 13/9

Tennisträning:

  • Lördag 3 timmar
  • Söndag 4 timmar
  • Måndag 4 timmar
  • Tisdag 2 timmar

Träningen kommer att till största delen vara tränarledd och vi har räknat med max 3 spelare per bana vilket skall bidra till hög intensitet och kvalité på träningen.

Resan är öppen för alla åldrar och alla spelstyrkor. Viktigt att poängtera är att tennisträning kommer erbjudas medlemmar som klarar att spela på stor bana, med vanlig boll, där av blir det en naturlig miniålder (05/06) för att åka med.

Max antal deltagare är 90 st. Vi tror och hoppas att resan blir full och efter 75 anmälda spelare förbehåller vi arrangörer oss rätten att välja anmälda spelare så att gruppindelningen blir bra. D.v.s. de 75 första är garanterade en plats.

Tränare:

Vi tar med oss 3-4 tränare från SLTK, likt förra året åker Kent Carlsson med och utöver det kommer vi ha 4-5 tränare från Mouratoglou.

Boende och mat:

Vi bor på Sophia Country Club Hotel ****, i dubbelrum. Hotellet ligger på samma område som banorna. Alla måltider kommer vara på hotellet

Sophia Country club Nice klubbresa

Kostnad för lägret:

Boende, tennis, mat kostar 5 500 kr per person, oavsett ålder, för 4 dagar. Det inkluderar boende, tennis, transport och alla måltider.  För att säkra smidig transport har vi förbokat 50 platser med Norwegian till en kostnad av 3 495 kr per person inkl bagage:

  • DY4321 10 SEP 10:15 direkt till Nice
  • DY4324 13 SEP 20:55 direkt hem till Stockholm/Arlanda

Vi förstår att vissa kommer vilja åka ner själva, betala med poäng eller åka ner tidigare men då gäller att man själv ser till att vara på plats till lunchen lördag den 10/9 kl 13:00.

Anmälan:

Över 100 anmälningar har kommit in på kort tid och vi har därför stängt anmälningsformuläret.

Det är först till kvarn som gäller, så vill du säkra din plats, anmäl dig asap.

Om man får förhinder, blir sjuk eller av andra orsaker inte kan åka, måste man själv ordna ersättare. Klubben har inga möjligheter att återbetala förskottsbetalning.

Observera att barn under 12 år måste resa i sällskap med vuxen.

Betalning:

Kostnaden för  läger och ev. gruppresa med Norwegian) faktureras av klubben och efter betalning kommer en slutgiltig bekräftelse.

Frågor? Skicka ett MAIL.

Klubbresa 2015 Nice
Medlemmar och tränare – SLTK Klubbresa 2015