Klubbresa 2019

Mouratoglou Tennis Academy Nice 7-10 september 2019

Välkommen till Europas troligtvis bästa tennisanläggning, Mouratoglu Tennis Academy, 20 min från Nice flygplats. Här finns 34 tennisbanor, gym och pooler, padeltennis, löparbanor, videosystem på banorna och en elitakademi med 160 heltidssatsande juniorspelare som tillhör världstoppen. Inte konstigt att Novak Djokovic, Serena Williams, Alexander Zverev m.fl. väljer att träna här. Anläggningen andas tennis och träning på hög nivå och alldeles intill ligger ett nyrenoverat fyrstjärnigt hotell med spa, fräscha lokaler, mysig bar och en pool formad som ett tennisracket förstås.

Träningen: Vi kommer träna ca 12 timmar tennis under fyra dagar. Träningen är till största delen tränarledd och det är 3-4 spelare per bana. Gruppindelningen görs av SLTKs tränare för att skapa så bra träningsgrupper som möjligt.


Boende: Vi bor på Beachcomber French Riviera **** Dubbelrum med möjlighet till enkel
eller 
trippelrum (begränsat antal enkel och trippel, först till kvarn). Hotellet ligger ett stenkast från banorna inom samma område.

Mat: Alla måltider inkluderade. Frukost på hotellet, lunch och middag på tennisakademin.

Juniorer: Om man är 10 år (född 2009) och kan spela med hård boll från baslinjen är man välkommen med på resan, och inkluderas i hela träningskonceptet. 

Kostnad för resan:
Boende i dubbelrum, tennis och alla måltider kostar 6.900 kr per person för 4 dagar. Samma pris för vuxna och barn. För att säkra smidig transport har vi förbokat 30 platser med Norwegian, tur och retur, till en kostnad av 2.800 kr per person inkl. bagage. Då ingår även transfer till och från hotellet i Nice. Det är först till kvarn på dessa. Ett trippelrum är ett dubbelrum med extrasäng som fungerar för barn. Enkelrum kostar 500kr extra per natt, 1500kr för hela vistelsen.

DY4321 07 SEP 07:35-10:35 direkt till Nice
DY4324 10 SEP 20:55-23.50 direkt hem till Stockholm/Arlanda

Vi förstår att vissa kommer vilja åka ner själva, betala med poäng eller åka ner tidigare men då gäller att man själv ser till att vara på plats till lunchen på tennisakademin, lördag den 7:e sept. kl 12:00.
Vi tar maximalt 100 personer på resan. Förra året sålde resan slut på mindre än 2 timmar.

OBS! RESAN ÄR FULLTECKNAD! DU KAN ANMÄLA DIG TILL RESERVLISTA.

ANMÄLAN TILL RESERVLISTA  >>HÄR<<  

När platserna är uppbokade meddelas detta här. Det går bra att fortsätta att anmäla sig efter att platserna är slut, man hamnar då på reservlista. Under måndagen bekräftar vi via mail till er som fått plats respektive står på reservlista.

Har du frågor, skicka ett MAIL så svarar vi så fort vi kan.

Observera: Anmälan är bindande. Alla avbokningar före den 14:e Juli debiteras avgift om 1000kr/person. Avbokningar efter den 14:e Juli är ingen återbetalning på, om man inte kan hitta någon som tar ens plats. Om man hittar ersättare betalar man avbokningskostnaden á 1000kr/person + namnändring på biljetten á 800kr/person i det fall man har en SLTK-flygbiljett. Vi försöker vara behjälpliga med att hitta ersättare, men garanterar inget.