MATCHi

Komma igång med MATCHi

För att börja använda MATCHi samt ansöka om, eller betala för, medlemskap i SLTK behöver du först registrera ett MATCHi. Om du har barn och familj som du vill boka åt så kan du istället registrera ett konto åt dem, om du inte ska spela själv behöver du alltså ingen egen inloggning. Tänk på att alla användare av MATCHi behöver en unik mailadress för att logga in.

Har du fått en inbjudan från oss att börja använda MATCHi? Klicka i så fall på länken i mailet och registrera enligt instruktionerna nedan så kopplas du direkt till SLTK’s medlemsregister. Har du inte fått inbjudan, skicka ett mail till sportkontoret(at)sltk.se så skickar vi en.

Steg 1: Registrera en ny MATCHi-användare

För att registrera en användare i MATCHi går du till www.matchi.se, klicka sedan på ”Registrera dig” (direktlänk till sidan: https://www.matchi.se/registration/user).

Om du registrerar ett konto åt dig själv så kan du enkelt logga in med Facebook, du kan självklart även välja att skapa en användare med din mailadress. Fyll i din e-post, för- och efternamn samt önskat lösenord för inloggningen, klicka sedan på 

”Skapa konto” och läs vidare på nästa steg: Steg 2. 

Om du registrerar kontot till ett av dina barn kan du ange deras namn men de behöver inte ha en egen mailadress, men det måste vara en mailadress som INTE är använd i MATCHi tidigare.

Skaffa ett gratis mailkonto, t.ex. Gmail: www.google.com/intl/sv/gmail/about/

Google erbjuder även ”Google for families” vilket gör det enklare att skapa och hantera mail för barn under 13 år: support.google.com/families/answer/7103338?hl=sv

Steg 2: Aktivera kontot

När du registrerat dig i MATCHi så skickas ett mail till mailadressen du angett och det är ett aktiveringsmail som är till för att verifiera att du faktiskt har tillgång till den mailadressen du angett. Klicka på länken i mailet så kommer du till MATCHi där du nu kan logga in med mailadress och lösenord som du angav vid registrering.

Om du vill ansöka om och betala för medlemskap

För att ansöka om och betala för medlemskap kan du följa denna direktlänk (förutsatt att du är inloggad i MATCHi):

www.matchi.se/facilities/membership/sltk

  • Fyll i formuläret med dina uppgifter (det behöver vara uppgifterna som hör till den användare du är inloggad med, vissa fält är förifyllda)
  • Välj medlemstyp, antingen Senior för vuxna eller Junior för barn
  • Klicka på ”Skicka och betala ansökan” så kommer du till en betalsida där du fyller i dina uppgifter
  • Det kan ta upp till en timme innan ditt medlemskap är fullt aktiverat

Betala medlemskap (om du redan är medlem i SLTK)

  • Logga in med i ditt MATCHi konto
  • Klicka på din profil, längst upp till höger
  • Välj ”Betala för artiklar”

Kontrollera ditt medlemskap och betalningar

Kolla ditt medlemskap genom att logga in i MATCHi. På första sidan ser du vilka medlemskap du har (kan vara flera) och till vilket datum det gäller.

Vill du se vilka betalningar som gjorts samt skriva ut kvittens så välj ”Mina betalningar” under din profil.

Lycka till och välkommen till SLTK och MATCHi!