Återanmälan tennisskola

SISTA CHANSEN 20/5 – att återanmäla sig till höstens tennisskola! I år går vi över till anmälan och planering i vårt klubbsystem på nätet, MATCHi. Klicka på ”Läs mer…” för viktig information och länkar till anmälan.

SLTK har som ett högt prioriterat mål att höja kvalitén och utbudet i juniorträningen. Vi har under 2015 infört nya aktiviteter som Sign-in Junior, Fredagsspel, Matchspelskvällar och tjejkvällar. För utvecklings och tävlingsgrupperna har vi tagit fram en ny digital tränings & matchdagbok med statistik, samt infört fler läger och tävlingresor. Alla elever har också fått tillgång till en fysträningstimme på fredagar 16-17 och det finns sedan årsskiftet 90 nya platser i minitennisen där vi ger många barn chansen att prova på tennis.

Till hösten fortsätter jobbet med att förbättra juniorträningen. Vi kommer att successivt ersätta 45-minuterspassen med 1-timmespass och tror att det är ett steg mot en bättre tennisskola. Det är många juniorer som tränar på SLTK och klubben har beslutat att fokusera mer på de elever vi redan har och kommer försöka ge dem bättre träningsmöjligheter. Det innebär att vi under en övergångsperiod inte kommer kunna ta in lika många elever vid ny säsongsstart.

Med anledning av förändringarna gör vi till HT16 vissa prisjusteringar, prislistan finns på vår hemsida: https://sltk.se/prisuppgifter-tennisskolan

Återanmälan

Observera att du måste anmäla dig till den gruppen du tillhör denna termin för att anmälan ska vara giltig. De som inte anmält sig via denna länk senast den 20:e maj 2016 kan inte garanteras plats till hösten.

Tennisskolan anmäler sig här:
https://www.matchi.se/forms/OHXJNp9EFXCboz5oZNGY

Minitennis (alla som spelar lördag + söndag) anmäler sig här:
https://www.matchi.se/forms/WxDGTJINqPt3q5A00QqA

Utvecklingsgruppen anmäler sig här:
https://www.matchi.se/forms/cJoMeYoJXDuNDQ4g31Wm

Tävlingsgruppen anmäler sig här:
https://www.matchi.se/forms/Ay4BY5LM1ZloPRAFKBXt

 

Hälsningar /SLTK