Bam! Smash n’ grab Café öppnar

Vi är glada att kunna meddela att SLTK tar flera steg på vägen mot vår vision.

Steg 1: Måndag den 3/11 kommer vårt nya café att öppna i hallen (läs mer…). Ett café som vi tror kommer ha en perfekt blandning av klubbkänsla, trevlig atmosfär och god mat. Caféet drivs av Chloe och hennes man Andreas med hjälp av SLTK medlemmar. Menyn kommer att bestå av ett fåtal bra och nyttiga rätter anpassade både till barn och vuxna. Caféet är efterlängtat och vi kan alla hjälpa till att göra det till den mötesplats vi så väl behöver på vår klubb. Vill du hjälpa till och arbeta i caféet tillsammans med Chloe, kontakta SLTK Spin team spin(at)sltk.se.

Meny, öppettider och övrig information om Smash n’ grab Café hittar du HÄR. Menyn gäller till en början men kommer säkert att utvecklas allt eftersom vi medlemmar tillsammans med Chloe skapar Sveriges bästa tenniscafé i vår hall.

Steg 2: Vi har inrett den f.d. restaurang delen med ny inredning, färgsättning och belysning. Den yta som vi tidigare hade shop i har nu blivit en soffhörna med storbilds-TV där vi visar tennis och annan sport. Tanken är att vi skall ha en inbjudande och trevlig yta att umgås på, innan, efter eller mellan våra tennisdrabbningar.

Steg 3: Vi har lagt stor fokus på vår halls allmänna finish, bytt ut inredning som varit trasig i många år och gjort förbättringar på allt mellan bana 1 och damernas toalett. Det är ett arbete som kommer fortsätta kommande veckor. Vårt mål: det skall vara trevligt att komma till vår hall, man skall bli glad och känna stolthet att tillhöra SLTK. Som medlem kan man bidra genom att lämna det snyggt efter sig, då kommer vi ha en förstklassig anläggning.

Välkomna alla medlemmar till vår nyfixade hall och till Smash n’ grab Café!

SLTK Styrelse & SLTK Spin Team