Boka våra banor via ny onlinetjänst!


Från och med måndagen den 11:e augusti kommer alla våra banbokningar att skötas i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Viktigt att du läser igenom och ser vad detta betyder för dig!

 

MATCHi hemsida SLTK


 

Vi möjliggör nu bokning och betalning av våra banor tillsammans med en ny leverantör, MATCHi. Via tjänsten kan du även söka spelpartners på din nivå. För er med iPhone finns det även en app på app store för att leta lediga tider – observera att den kräver att du har ett login med sparade kortuppgifter på matchi.se för att kunna betala.

Fram till den 11:e augusti kan du fortfarande boka i nuvarande bokningstjänst. Men den 11:e augusti planerar vi att stänga ned nuvarande tjänst helt om allt går som det ska. Observera att det i så fall kommer att vara några timmar på morgon/fm den 11:e då onlinebokningen ligger nere medan vi kollar att vi har fått över alla uppgifter till den nya tjänsten.

Vad behöver jag göra?

Medlem med registrerad mailadress:

Vi skickar ut en aktiveringslänk den 8:e eller 11:e augusti. (Får du inte mailet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det har fastnat där.) När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett nytt konto om du inte har använt matchi.se tidigare. Du kan då boka tider till rätt pris på SLTK när det öppnas upp den 11:e augusti*

*OBSERVERA att den spelpott du hade i tidigare bokningssystem kommer att överföras till tillgodotimmar på matchi.se.

Medlem utan registrerad mailadress:

Kontakta klubben (kontaktuppgifter HÄR) med din mailadress så får du en inbjudan.

Ej medlem:

Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user

Efter att du har följt dessa instruktioner kan du boka tider hos oss via MATCHi när det öppnas upp. För bokning besök vår hemsida.

Inledningsvis kan det kännas ovant med den nya tjänsten. Får du problem med att boka eller undrar över något, läs stycket ”mer information” nedan eller kontakta kansliet så hjälper vi dig. Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi, feedback(at)matchi.se).

Tennishälsningar,

Styrelsen, Saltsjöbadens Lawntennisklubb

 


 

Mer information

Varför vi gör bytet: För en rimlig peng får vi en modernare lösning med möjlighet till matchning, bokning i mobilapp, ökad tillgänglighet, säker drift, tidsbesparande administrativa funktioner samt kontinuerlig vidareutveckling av tjänsten. Detta betyder för dig som spelare att du i framtiden kan få ta del av nya funktioner samtidigt som du med samma inloggning kan boka tider på flera andra klubbar runtom i landet (bl a på SALK, GLTK och Båstad Sportcenter). För oss som klubb kommer vi enklare kunna kommunicera med dig som medlem och minska på vår administration.

Bokning & betalning: Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnr mer än vid första köpet. Du kan även betala med eventuella tillgodotimmar när de är överförda från ditt eventuella saldo (sker så snabbt vi kan den 11:e augusti – har vi ej hunnit flytta över ditt saldo kan du den 11:e augusti boka via telefon)!