FREJ BLIR SPORTCHEF PÅ SLTK

Sedan i höstas har styrelse och personal arbetat med att ta fram ett nytt och mer produktorienterat arbetssätt. En viktig del av detta arbete är rekryteringen av en Sportchef. Läs mer…

Bästa SLTK medlem,

Värmen har kommit, ljusa kvällar, grusbanorna i perfekt skick.. nu hoppas vi att ni har kul med er tennis på våra fina grusbanor.
Sedan i höstas har styrelse och personal arbetat med att ta fram ett nytt och mer produktorienterat arbetssätt. Vi informerade om det på årsmötet, ett projekt vi valt att kalla SLTK 15.1 och som kommer gå live from i höst. En viktig del av SLTK 15.1 är rekryteringen av en Sportchef, en roll som innebär ett övergripande ansvar för all operativ verksamhet i vår klubb. Vi är väldigt glada att kunna informera er om att vår nya Sportchef är Frej Johnson kommer börja hos oss den 10:e Augusti.
Vem är Frej?

Frej har spelat tennis hela sitt liv och jobbat som tränare, head coach, och drivit en egen tennisakademi. Han brinner för att utveckla tennisverksamheter och tror att man når framgång genom moderna, inspirerande metoder, kunskap, teamkänsla, diciplin och framåtanda.  ”Tränarnas insats på banan är där det startar, tillsammans med engagerade medlemmar och tennisföräldrar, en lyhörd styrelse och ett utarbetat träningskoncept kan vi ge alla förutsättningar att utöva och ha kul med sin tennis, oavsett nivå. Klubben har verkligen en stor potential som vi skall ta tillvara på.”

Vi hoppas att ni tillsammans med oss välkomnar Frej till SLTK i sin nya roll!

Med vänliga hälsningar,
Stefan Engstrand, Ordf