Frej går vidare

Vår sportchef Frej har tyvärr meddelat att han slutar på SLTK för att gå vidare mot nya äventyr som hallansvarig för PDL:s stora hallprojekt i frihamnen.

Frej kom till oss under 2015. Tillsammans med vår förre ordförande Stefan Engstrand sjösatte han många förändringar som alla har bidragit mycket positivt till SLTK:s utveckling och förändring. Som sportchef är han lyhörd, engagerad och omsorgsfull. Som tränare är han både inspirerande och skicklig. Som vän och kollega är han klok, omtänksam och närvarande. Han är kort sagt en modern ledare och därtill en god vän och kollega. Vi är alla mycket tacksamma för hans tid och insatser på SLTK. Vi kommer att sakna Frej men gläds tillsammans med honom åt hans nya roll.

Frejs sista dag på SLTK är den 2 mars 2020. Styrelsen kommer så småningom att påbörja rekryteringsprocessen för att hitta hans ersättare. Tills vidare kommer Maria Bronett att överta Frejs administrativa arbetsuppgifter. Maria är redan väl insatt i verksamheten genom sitt arbete i styrelsen och sina tränarinhopp på banan. Denna interimslösning borgar för att övergången efter Frej blir ordningsam, trygg och smidig och ger oss dessutom det andrum som behövs för en välordnad rekryteringsprocess.

Stort tack till Frej för din tid hos oss!