Gefle Open

Helgens matcher är slut och vi är på väg hem från Gävle i minibussen med många troféer i baksätet. Klicka på ”Läs mer…” för resultat och bilder.Alla som var med och tävlade i Gefle Open har gjort jättebra insatser hela vägen och vi är stolta över våra spelare!

Enar Browall var den som drog det längsta strået denna gång och tog hem segern i P12C. Han mötte Justin Pak i final, så det var en ren Saltisfinal i den klassen.

Filippa Källeskog var i final i FS10 mot en jätteduktigt tjej. En fantastisk spännande match där det blev 1-1 i set och det fick avgöras i ett matchtiebreak. Denna gång var det den andra tjejen som tog vinsten efter ett nagelbitande tiebreak.

Felix Ljungström tog sig också till final i PS10 och tog en andraplats.

Hugo Pierrou och Theo Pielen tog sig till semifinal i PS10 och gjorde mycket bra insatser, tyvärr räckte det inte riktigt hela vägen denna gång.

Filippa Källeskog och Sarah Oldmark tog en andraplats i FD10.

Efter varje match så fick spelarna fylla i en matchrapport för att kunna reflektera över vad som hände i sina matcher och för att kunna förbättra sig till nästa match. Många nya lärdomar både på och utanför banan denna helg för alla, även för föräldrarna som var med. Helgen har varit fantastisk rolig och givande för alla i TEAM SLTK. Tack alla inblandade.

/Sergio & Johan

PS. Klubben och alla föräldrar vill tacka Johan & Sergio för en grym insats! DS.