Hälsningar från sportchefen

Benjamin Lecomte Seger heter jag och har nu jobbat som sportchef här på SLTK i drygt en månad. En månad som har varit otroligt spännande och lärorik. Läs mer…

Klubben har en superfin anläggning med mycket potential för att vidareutveckla verksamheten för alla medlemmar, stora som små.

Nu släpps äntligen Covid-restriktionerna och det känns som vi sakta kan börja öppna mer och mer för en ännu mer levande klubb med flera aktiviteter och tävlingar bland annat.

Höstterminen har varit minst sagt turbulent. Tack vare en härlig mix mellan gamla och nya tränare blickar vi framåt. Det känns som en nystart med bra och positiv energi på och utanför banan. Tillsammans med mina kollegor och styrelsemedlemmar vill vi skapa långsiktig stabilitet, strukturera/utveckla verksamheten från minitennis till vuxenträning och med det lyfta SLTK till nästa nivå.

Några nyheter den här terminen är bland annat inköp av nya träningsverktyg, fysträning för våra yngre tävlingspelare och veckoteman för hela verksamheten.

Vi är också glada att informera er att från och med måndag 7 mars kommer vi kunna att:

–       ha längre öppettider för caféet på vardagarna (kl. 10:00-18:00 varje dag)
–       erbjuda strängning till alla våra medlemmar!

De 10 första medlemmarna som lämnar sina racketar för omsträngning den 7/3 kommer att få 20% rabatterat pris!

Save the date

–       11 mars kl. 18-20: Jerkfeed turnering (cirka 10 anmälda, finns platser kvar)
–       19 mars kl. 13-15: testa att tävla (36 anmälda, få platser kvar)
–       1 april: årsmöte + fightnight/AW
–       2 april: städdag på våra grusbanor kom och hjälp till!
–       11–14 april: påsklovet och intensivkurser för både barn och vuxna

Jag har redan haft förmånen att träffa många medlemmar i alla åldrar och tackar för det varma välkomnandet ni har gett mig.  Jag ser fram emot att få möta fler av er framöver. 

Varma tennishälsningar,
Benjamin Lecomte Seger