Inte ett vanligt café – ”vårt café”

Bästa medlem, när vi i styrelsen vid olika tillfällen har stämt av med er medlemmar vad ni anser viktigt, vad vi skall prioritera och era önskemål har ett café i hallen kommit väldigt högt upp på listan. Vi i styrelsen delar den synen då vi anser att ett café och trevliga lokaler utgör grunden för att bygga klubbanda, att man känner stolthet och tillhörighet när vi kliver in i vår hall idag.

Det finns idag planer på att även kunna ha café-verksamheten nere på våra utebanor, som ett nytt inspirerande inslag på Sveriges bäst belägna utebanor. Cafét hjälper redan idag oss medlemmar med försäljning av förbrukningsutrustning, så som bollar, lindor, tar emot rackets som skall strängas om efter en för hård smash eller liknande. Smash n’ Grabs personal med Chloe i spetsen ser även till att hålla det snyggt och rent i våra lokaler, kan verkligen behövas efter att tennisskolan kört hårt med våra duktiga juniorer.

Sammantaget gör det att vi utöver ett trevligt café även kan få service till våra medlemmar och hålla våra lokaler i gott skick. En ”win-win” tycker vi.

Det finns dock en trivial förutsättning för att vi skall ha Smash n Grab, nämligen att vi nyttjar det. Utan att vi medlemmar handlar i cafét så blir det ingen ”win–win”. Vissa Stockholms klubbar ser till att garantera café-verksamheten genom att medlemmarnas avgift höjs och att man sedan kan handla för en summa i cafét, det är en väg att gå men vår förhoppning är att ni medlemmar handlar och bidrar utan att avgiften justeras.

Vi kommer inom kort se till att våra juniorer kan ha ett buffertkonto via en IT lösning, något vi hoppas skall underlätta och bidra till ökad försäljning.

Om ni har önskemål, kanske vill ha något speciellt i utbudet, servar bäst efter att ha druckit en viss typ av smoothie eller liknande så hör av er. Det här är vårt café, tillsammans med Chloe och hennes team skall vi se till att det blir precis så som vi medlemmar vill ha det. Hör av er till spin(at)sltk.se eller styrelsen(at)sltk.se.

Med det här meddelandet så vill vi förklara vår syn på cafét, varför det är så viktigt för att bygga nya SLTK och tydliggöra betydelsen av att vi medlemmar nyttjar Smash n’ Grab.

Hoppas vi ses snart på banan, eller i vårt café…

Stefan Engstrand & Jessica Altman
SLTK Ordförande & Spin Ordförande