Klubb och medlemskoordinator

SLTK söker en driven, kommunikativ och inspirerande Klubb och Medlemskoordinator som trivs i en klubb där professionalism, noggrannhet, glädje och samarbete är framgångsfaktorer.

Rätt person är serviceorienterad och strukturerad med förmågan att skapa och vårda interna och externa relationer. Du har ett genuint intresse av att utveckla SLTK till att bli en klubb i framkant.

Som person är du prestigelös, positiv och engagerad. Rätt befattningshavare har en fallenhet för att arbeta proaktivt och trivs med att ligga steget före i sitt arbete samt kan även hantera många olika arbetsuppgifter parallellt. Du är trygg i dig själv och klarar av att arbeta självgående. För att lyckas i rollen är det av största vikt att vara kommunikativt smidig och framgångsrikt navigera mellan olika frågeställningar med ett gott omdöme. För att trivas på SLTK bör du vara en nyfiken och positiv lagspelare ​som kommer till din rätt i en klubb med höga ambitioner.​ Du har nära till skratt, är lyhörd, ödmjuk och skapar snabbt förtroende. ​

Uppdraget som Klubb och Medlemskoordinator är en spännande möjlighet att ta sig an en central roll i en anrik klubb. I rollen kommer du att vara klubbchefens, respektive sportchefens, högra hand samt även jobba nära övriga kollegor, medlemmar, styrelsen och föreningens samarbetspartners. Du blir en viktig kulturbärare som är synlig i klubben och starkt bidrar till att ta SLTK till nästa nivå. ​

I ansvaret ligger att med hög integritet sköta ekonomiarbete (fakturering, kontering och löner), medlemsservice, kontakter med samarbetspartners och leverantörer, planering och bokningar av tävlingar och event samt olika uppgifter av administrativ karaktär (exempelvis protokollföring). Du är ofta medlemmarnas första kontaktyta och hjälper till med ekonomiska spörsmål, spelscheman, systemfrågor och mycket annat. Det är därför av högsta vikt att du utstrålar klubbens värderingar. I uppdraget finns även förutsättningar för att över tid utveckla rollen för att inkludera ytterligare åtaganden. Rollen, som är 75-100% av en heltid, är placerad på sportkontoret hos SLTK i Saltsjöbaden och rapportering sker till klubbchef Erik Botvidson.

Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning ser vi fram emot din ansökan. Idealt så hittar vi rätt kandidat innan Malin gör sin sista arbetsdag och genomför därför intervjuer löpande. Vid intresse eller frågor mailar ni Erik Botvidson (erik.botvidson@sltk.se).

Saltsjöbadens Lawntennisklubb är en av Sveriges äldsta tennisklubbar och grundades redan år 1926. Klubben har ca 1200 medlemmar varav ca 500 ungdomar i Tennisskolan där den uttalade målsättningen är att uppmuntra dem att delta i seriespel och distriktstävlingar. För mer information om klubben och klubbens historia besök www.sltk.se.