Luciaspelen & nyårssmällen – resultat & bilder

Två av klubbens nya medlemstävlingar har genomförts – Luciaspelen och Nyårssmällen. Båda tävlingarna lockade många deltagare och bjöd på trevlig samvaro och bra tennis. Klicka på ”läs mer” för resultat och bilder…

Luciaspelen 2014

Fredagen den 12 december spelades Luciaspelen. Turneringen var efterlängtad då hela 22 par anmält sig. Tävlingen spelades i Davis Cupform där varje lag innehöll en senior och Luciaspelen vinnareen junior ifrån samma familj (generationstävling). Seniorerna spelade mot varandra och juniorerna möttes därefter. Avslutningsvis spelades en dubbel. Först lottades lagen ut i poolgrupper där alla lag mötta varandra i sin pool. Därefter gick man vidare till ett A-slutspel respektive B-slutspel. Efter några timmars trevlig stämning och bra tennis stod Theodor och Christian Pielen som segrare i A-slutspelet. I B-slutspelet segrade Filippa och Kristoffer Källeskog. Grattis till alla och tack för en härlig tenniskväll!

Nyårssmällen 2015

Nyårssmällen gruppbildPå Nyårsdagens förmiddag samlades ett gäng tappra juniorer/seniorer för att spela Nyårssmällen. En dubbelturnering i generationsform med valfri partner. I midbollsklassen som hade störst antal deltagare spelades det under nära tre timmar kul och bra tennis. Som segrare stod till slut Sarah och Stefan Oldmark. Viktor Göthman och Johanna Idman fick motta andrapriset. I hårdbollsklassen segrade Emil Windahl och Hans Lindeblad. Tack alla för en bra start på det nya året!