Ordförande har ordet

Hej alla medlemmar! Vi avslutar snart inomhussäsongen och ser fram mot en tid då SLTK kanske har allra bäst förutsättningar. Läs mer…

Grusbanornas läge, gott om tider att boka, ett nytt café med sittplatser på trädäcket ett stenkast från vattnet och ett utomhusgym – kan det bli bättre?

Vi har lämnat ett minst sagt aktivt 2016 bakom oss. Ett år då SLTK fyllde 90 år vilket firades av inte mindre än 170 medlemmar i vår hall, ett rekord i klubbens historia, aldrig har så många medlemmar samlats för att fira. Vi hade även andra rekord, vi lyckades genomföra en fantastisk resa till det som troligen är Europas bästa tennisanläggning, Mouratoglou Tennis Academy Nice. Det var 3:e gången vi åkte dit, men vi är mäkta stolta att vi lyckades lyfta ner nästan 100 personer och dessutom åkte hela personalen med.

Utöver det alla roliga tävlingar, läger och aktiviteter. SLTK lever!

Så vad händer i SLTK 2017? Vi har små förändringar i styrelsen och vi kommer fortsätta arbetet med att skapa en aktiv och levande tennisklubb. Styrelsen kommer att lägga energi och fokusera på 3 huvudområden:

Hallbyggnation – vi har en kompetent projektgrupp som har full fart framåt i frågan. Man bygger inte ut fler banor i ett slag, men ni ska veta att ambitioner och energi finns. Vi kommer hålla er uppdaterade.

Tillgänglighet. Vi får dagligen diskutera tillgänglighet med medlemmar, det är ett enormt tryck på våra banor inomhus. Vi kommer under hösten jobba aktivt för att frigöra fler banor till alla medlemmar, inte till några få utvalda.  Abonnemang och Trivseltider kommer inte försvinna men det kommer ske förändring som ämnar öka upp möjligheten och tillgänglighet för strötider.
Gruppspelet kommer även det påverkas av förändringarna. Det kommer bli hårdare regelverk med målsättning att få loss fler strötider och försöka få bort problemet med att bokade banor står tomma.

Aktiviteter, resor, tävlingar – det krävs en hel del planering och arbete för att lyckas genomföra ett år likt 2016, vi hoppas kunna bibehålla samma intensitet och aktivitet även 2017.

Vi ser fram mot ett framgångsrikt, utvecklande och aktivt SLTK 2017.  Vi vill att ni medlemmar ska spela mycket, ha kul med er tennis och vara stolta att tillhöra klubben.

Vid racketen,

Stefan Engstrand
Ordförande SLTK