Senior KM i Jerk Feed

SLTK rivstartar 2017 med en världsnyhet – Senior KM i Jerk Feed (a.k.a. ”The Jerk”) den 20 januari 2017. Klicka på ”Läs mer” för information och anmälan…

The Jerk: Spelas i lag om två med högt tempo och mycket spel. Reglerna är enkla (se nedan).

På läktaren:  Hög musik, god mat från Chloe, dryck av alla sorter, en Losers’ Corner (allt detta ingår i avgifter)

Samling:  kl 17.45, fredag 20 januari 2017

Anmälan & avgift:  Anmälan och betalning (400kr/person) i MATCHi. Ange i anmälan om du redan har en dubbelpartner. Har du inte det så hittar vi en åt dig.

The Jerk-Shuttle:  Ställ bilen. En minibuss styrd av några av klubbens ungdomar kommer mellan kl 21 – ca 23 erbjuda skjuts hem för trötta spelare. Kostnaden är 50 kr per stopp/adress och betalas direkt till förarna (kontant/Swish)

Regler: 

  • Turneringen pågår i ca två timmar, minglet efteråt betydligt längre
  • På varje bana möts ett antal lag (alla möter alla) beroende på antalet anmälda. Rotation efter den första timmen.
  • En spelare från varje lag startar matchen i ett singelspel. Bollen sätts igång genom ett vanligt slag (bakom baslinjen och innanför sidlinjen). Den spelare som vinner poängen står kvar på banan och möter den andra spelaren i motståndarlaget som får sätta igång spelet med en så svår boll man vill en s.k. Jerkboll. Förlorar man en boll byter man alltså plats med sin medspelare. När en spelare vunnit tre poäng i rad vinner spelaren ett guld till laget och måste byta plats med väntade spelare från sitt lag (som sätter igång en ny boll).
  • Det lag med flest guld vinner och blir The Jerk of 2017 (indoor)