Sidbyte nr 2 med positiv känsla

Bästa medlem, vi fortsätter vår match tillsammans med er, nu har 9 månader gått och vårt team fortsätter med samma intensitet. Vår spelstrategi ligger fast, visionen är satt och vi arbetar hela tiden med den i åtanke.
Sedan förra sidbytet för 3 månader sen har vi, tillsammans med er, haft bra fotarbete. Några exempel är medlemsfesten med över 160 personer, avtal med 2 nya sponsorer (EOC Partners & Urban Deli), 2 sociala tävlingar (Swingers & Luciaspelen), fortsätter utöka Sign in tiderna, renovering av hallens sociala ytor, nytt Café med Chloe i spetsen, SLTKs första Afterwork, första omgången av digitala fakturor har skickats, inlett matchskolan för våra yngre juniorer samt påbörjat installation av kameror för övervakning av våra utrymmen…

Bra tempo och hög intensitet… vi har lyckats vinna ett tight andra set, snart skall vi ut och spela vidare enligt vår spelplan. Trots att mycket har hänt, mycket har utvecklats i rätt riktning så kan vi inte vinna matchen utan att jobba med våra svagheter…

Vi kommer under januari och februari höja blicken, lyfta oss från detaljerna och ta fram en verksamhetsplan utifrån tesen: ”Banorna är vår tillgång, medlemmarna är våra kunder och tränarna är våra resurser..”. Ett arbete som vi ser fram emot, som vi tror kommer vara skapa tydlighet, transparens, som du som medlem kommer uppskatta och som kommer utgöra ett fundament för att utveckla klubben vidare under 2015.

Men nu, nu sitter vi ner, har tid för återhämtning, tankar på med energi och tid för att reflektera, viktigt att man har kul på banan och hittar inspiration (http://www.atpworldtour.com/Media/Video-Landing/*/Tennis/Media/Videos/Uploaded/2014/12/3/Best-Hot-Shots-Of-2014-Part-One.aspx). Något vi kommer använda julledigheten till. Vi hoppas ni medlemmar gör detsamma, att ni har riktigt kul med er tennis under ledigheten och att ni precis som vi ser fram emot nästa set i vår femsetare.

Vill ni engagera er är det bara att höra av er till styrelsen@sltk.se, har ni feedback och/eller konstruktiva förslag skickas dem till medlemsradet(at)sltk.se eller spin(at)sltk.se och vill ni sponsra SLTK skickas mail till sponsor(at)sltk.se.

Hoppas vi ses snart på banan, eller i vårt nya Café, eller kanske spelar tillsammans i våra nya sociala klubbtävlingar!

Vi vill önska er en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

Stefan Engstrand & SLTK Styrelse