Sign-In & Fight Club

Sign-In & Fight Club

Vi är nu åter igång med de populära Sign-in-passen och Fight Club! Möjligheten för dig som vill spela lite extra med tränare på plats.

Generellt är det energifyllda pass i högt tempo med spelare på liknande nivå. Vi har delat in passen i tre nivåer enligt nedan. Är ni osäker kring er nivå kan ni alltid fråga er tränare. Vi kommer även meddela om vi tycker att ni är anmäld på ”fel” nivå.  

NYTT: Vi erbjuder nu Sign-in-pass på tisdagar med ny-gamla tränaren Stefan Holm. Han kommer ha två pass på tisdagar, ett med fokus Serve & Retur (kl 19-20) och ett med Attack, Volley & Smash-tema (kl 20-21).

Lätt (nivå 2-4)

Du är antingen relativt ny inom sporten, har spelat i några år, har motsvarande spelnivå alternativt har haft uppehåll och vill börja om på nytt. Du kan hålla igång bollen från baslinjen i lägre tempo med forehand och backhand och även provat på volleyspel. Spelar ca 1-2g/v.

Medel (nivå 5-6)

Du är relativt erfaren och har passerat nybörjaråren – men har en bit kvar till eliten. Håller ett bra tempo från baslinjen med forehand och backhand och är bekväm med alla bollar/slag. Kan placera bollen med god kontroll, spelar bra volley och har utvecklat en serve. Spelar ca 2-3g/v.

Hög (nivå 7-10)

Du har spelat tennis ett bra tag, spelar regelbundet och deltar kanske i klubbmatcher eller annat tävlingsspel. Hög nivå är för spelare som utvecklat god kontroll och säkerhet genom de flesta slag och använder spinn. Täcker stora delar av banan. Har ett offensivt nätspel, en utvecklad smash, kan använda sin serve som ett vapen och vinna poäng med den. Spelar ca 2-4 g/v.

Tillfällen Lätt (Passen gäller de flesta veckor men undantag förekommer)

Sign-in Tisdag kl 19-20
Sign-in Torsdag kl 12-13
Sign-in Fredag kl 11-12
Fight Club Lördag kl 10-11

* Plus fokuspass med Stefan kl 19-21, se ovan

Tillfällen Medel ( Passen gäller de flesta veckor men undantag förekommer)

Sign-in Måndag kl 11-12
Sign-in Tisdag kl 12-13
Sign-in Tisdag kl 19-20
Sign-in Onsdag kl 11-12
Fight Club Lördag 11-12
Fight Club Lördag 12-13

* Plus fokuspass med Stefan kl 19-21, se ovan

Tillfällen Hög ( Passen gäller de flesta veckor men undantag förekommer)

Sign-in Måndag kl 08-09
Sign-in Tisdag kl 20-21
Sign-in Torsdag kl 08-09
Sign-in Fredag kl 12-13
Fight Club Lördag 09-10

* Plus fokuspass med Stefan kl 19-21, se ovan