SLTK stärker teamet med klubbchef 

Vi har glädjen att meddela att Erik Botvidson kommer att börja hos SLTK som klubbchef den 21 augusti. Hans senaste roll var som klubbchef i Gustavsbergs Tennisklubb.

Erik har en framgångsrik tenniskarriär i bagaget i kombination med en gedigen erfarenhet från näringslivet. I sin senaste roll var Erik en mycket omtyckt klubbchef i GTK där han bland annat var ansvarig för byggnationen av den nya utomhusanläggningen i Skevik. Dessutom lyckades han med att avsevärt förbättra det finansiella resultatet samtidigt som han arbetade med klubbens kultur och värderingar. Vi ser att dessa, och hans övriga, erfarenheter i kombination med Eriks personlighet kommer att komma väl till pass i den fortsatta utvecklingen av klubben.

– Det är med stolthet och stor spänning som jag påbörjar resan med denna fina och anrika förening. Ett starkt team, passionerade medlemmar och duktiga juniorer tillsammans med framtida expansionsplaner är delar av mixen som gör att jag redan längtar till höstsäsongen, hälsar Erik Botvidson. 

Vår högt uppskattade sportchef Ben kommer att fortsätta att ansvara för utvecklingen av den sportsliga verksamheten. Tillsammans kommer Ben och Erik att bilda ett lysande team som kommer att ta vår fina klubb till nya höjder.