SLTK utökar tränarkåren

Sedan Jeromes beslut att gå vidare med nya utmaningar har styrelsen jobbat hårt för att hitta duktiga hungriga tränare till klubben. Vi är mycket nöjda med att vi nu lyckats rekrytera 3 erfarna tränare som kommer in… med full energi i SLTKs tränarstab.

From nu, vecka 8, kommer ni se 3 nya ansikten i vår hall. Vilka är då dessa 3?

SergioSergio Tilli: 30 år, kommer ursprungligen från Argentina, varit i Sverige i 2 år, varit tränare i Farsta TK och Ekerö TK. Sergio kommer arbeta heltid i SLTK from den 14:e april, men smygstartar i SLTK redan efter sportlovet på måndagar.

 

 

FrejFrej Johnsson: 34 år, kommer närmast från Greencourt tennis Tennisstadion innan dess bland annat 6 år på KLTK. Frej har lång erfarenhet som tränare och tävlade mycket som ung. Frej kommer till en början arbeta torsdagar och fredagar i SLTK.

 

 

VincentVincent Eriksson: 21 år, elitspelare tävlande för SALK som spelar på heltid. Vincent kommer fortsätta tävla runt om i Sverige på vinter och sommartouren under tiden han jobbar hos oss. Vincent har börjat den här veckan och kommer arbeta måndag-onsdag.

 

Frej, Sergio och Vincent kommer framförallt hjälpa till i tennisskolan för juniorer, men även seniorer kan möta dessa 3 engagerade tränare på banan. Vill man boka privatlektioner eller boka en tränare till sin abonnemangstid med någon av dem så går allt via kansliet som vanligt (kansliet@sltk.se).

Vi ser fram emot 3 nya kollegor i SLTK och hoppas att ni medlemmar tillsammans med oss fortsätter engagera er i nya SLTK.

Mvh
SLTK Styrelse