SWINGERS SUMMER CUP 2015

Släpp hängmattan och roséflaskan, greppa istället tennisracket, låtsas spänna strängarna och luftswinga dig i form till helgen. För då har vi sommarens roligaste mixed turnering i form av Swingers Cup. Läs mer…

Den spelas så snart som nu på söndag den 16 augusti mellan kl 11.00 – 17.00 på våra utebanor.

Swingers Cup är tävlingen där du byter partner flera gånger för att maximera antalet matcher och öka spelglädjen. Det är också en tävling med hcp upplägg varför alla spelare oavsett nivå är välkomna, delta själv eller med din partner.

Tävlingen är uppdelad i två tävlingsmoment:

  • Round Robin – alla möter alla i sin grupp (tre matcher vardera). Gruppindelningen lottas.
  • Pool spel – mixed par sätts ihop efter rankingen från Round Robin turneringen.

Under eftermiddagen ingår en lätt lunch och annat tilltugg som vi intar vid matchpaus.

Max antal deltagare i tävlingen är 30 st och först till kvarn som gäller. Det har blivit full fort.  Så även om tävlingskommittén små-rodnar över hur sent vi skickar ut denna förfrågan så vill vi gärna att ni är lite snabbare i startgroparna och anmäler er direkt på studs till: kansliet(at)sltk.se och dra gärna ett cc till anna(at)spennare.com samt francesca.backmalm(at)informia.se. Vi kommer hålla ett öga på att personliga priser utlovas!

Sista anmälningsdag är torsdagen den 13 augusti 17:00. Ju fortare ni anmäler er desto bättre kommer väder och prisbord bli.

Anmälningsavgift 300 kr/person inkl lunch och tilltugg (faktureras).

Vi samlas kl 10.30 för spelgenomgång.

Drink och prisutdelning efter finalen…

Keep Swinging!

Tävlingskommittéen