VIKTIG INFORMATION TILL JUNIORERNA

GLÖM INTE. Hädanefter kommer all anmälan till juniorernas Sign-in, tennisläger och aktiviteter ske digitalt i MATCHi. Det innebär att du som förälder behöver skapa ett MATCHi-konto för ditt barn (om du inte redan gjort det). Läs mer…

Vi kommer under dagen att skicka en inbjudan till alla juniorer/målsmän med en länk till MATCHi (för att skapa konto). Får du inget mail kan det bero på att ditt barn redan har ett MATCHi konto.

Nedan följer instruktioner för att skapa ett konto:

  1. Om du är inloggad, se till att logga ut från ditt eget MATCHi-konto först.
  2. Klicka på länken i mailet som kommer med inbjudan till att skapa ett MATCHi-konto.
  3. Scrolla ned och välj: Skapa ett nytt konto.
  4. Fyll i barnets uppgifter och OBS – fyll i en mail som inte används av något annat MATCHi-konto, t.ex. ditt eget, annars kommer det inte fungera.
  5. Du får ett bekräftelsemail, tryck på AKTIVERA KONTO och logga därefter in med ditt barns konto.
  6. Tryck på ”Anläggningar”, sök efter Saltsjöbadens Lawntennisklubb och lägg till som favorit för att få en genväg till startsidan när du loggar in. Scrolla ned för att se och boka Sign-in, likadant som för seniorer. Man kopplar sitt kreditkort till det nya kontot första gången man bokar en aktivitet.

Juniorernas Sign-in kommer att kunna bokas 1 dag innan. Om det är fullt meddelas du detta vid bokningen.

För läger och övriga aktiviteter kommer vi bjuda in några veckor innan och skicka dig en länk där man bokar och betalar direkt.

Observera att du måste vara inloggad på juniorkontot för att boka läger, aktiviteter och Sign-in. Anmälningar till junioraktiviteter som görs med målsmans konto är ej giltiga.

Sign-in för juniorer ser just nu ut så här:

  • Måndagar 17-18: 1g/v-spelare.
  • Torsdagar 16-17: Alla, separat anmälan för tävlings/utvecklingsgrupper.

Eftersom det har blivit mycket populärt och vi försöker tillgodose många olika behov kan vi komma att göra justeringar gällande tider och indelning för Sign-in löpande under terminen.

Hälsningar
/SLTK