Vill du engagera dig i SLTKs styrelse? 

Klubben arbetar hårt för att få till utbyggnaden av vår tennishall och det finns nu ett behov av att förstärka styrelsen inom vissa områden. Läs mer…

Har du (eller någon du känner) kompetens inom bygg och anläggning eller ekonomi och finansiering och vill göra en insats som styrelseledamot för vår fina klubb? Tveka inte att höra dig senast 11 mars till SLTKs styrelse/valberedning (styrelsen@sltk.se) med din nominering. Tack!

Årets SLTK:are 2023

Inför årets årsmöte vill vi inleda traditionen att utse Årets SLTK:are. Vi vill gärna att ni medlemmar mailar in förslag. Styrelsen kommer sedan ta ställning till och fastställa vem som har utmärkt sig på bästa sätt. Hur ser vi att en sådan medlem värderas? Jo, årets SLTK:are kan till exempel vara en person som:

  • På ett utmärkande sätt lever enligt en eller (gärna) flera av klubbens värderingar, GEMENSKAP, GLÄDJE, KVALITÉ, TRYGGHET.
  • Har nått sportsliga framgångar och har i samband med det framhävt Fair Play.
  • Har gjort stora insatser för klubben på annat vis.

Motiveringen kan med andra ord vara bred, och vi vet att det finns mängder av medlemmar som passa in på beskrivningen ovan. Så, maila era förslag till styrelsen@sltk.se senast den 22 mars.  

Anmälan Årsmöte 26 mars

Vi påminner även om att anmäla dig till årsmötet den 26 mars. Mer info finner ni HÄR.

Med vänliga tennishälsningar, 

Styrelsen